Hoofdgerechten


Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.

 

duurzaame vis

Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Visgerechten

( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )

Duurzame verse vis
Per dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant
Dagprijs
Vis panache 22,50
Diverse soorten vis
3 bereidingen van oesters 6 stuks 18,50 (indien voorradig)
Rauw/ vinaigrette/ gebakken

Hoofdgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Steak “by Els” 26,00
Bavette gegrild op de big green egg/ sjalotten jus
Varkens Rib roast 19,95
Champignonsaus
Runderstoofpotje 18,75
Jus de vue
Canette de canard 24,00
Eendenborstfilet/ roodfruit-jus
Rib Eye 200 gram 24,95
Gebakken/ beurre café de Paris
Biefstukpuntjes 22,50
Peper jus

Vegetarische gerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Groenten curry 18,50
Diverse groenten/ curry saus
Burrito 18,50
Gevuld met diverse groenten/ rijst/ noten/ kaas

 

big green eggIn Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

 

 

 

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.