Kok aan huis


Ervaar een compleet verzorgd luxe diner door uw eigen chef-kok aan huis. U wordt volledig ontzorgd, Restaurant bij Els koopt alles in, bereid alles tot in de puntjes voor, kookt live bij u thuis en zorgt ervoor dat alles weer netjes en schoon wordt achtergelaten.

Diner aan huis

Met een diner aan huis van chef kok Dennis Lanting bent u verzekerd van heerlijk eten wat ook nog eens verrassend wordt gepresenteerd. Chef kok Dennis Lanting heeft een voorliefde voor de Franse / Hollandse keuken en presenteert zijn gerechten in een modern jasje. Wegens corona bieden wij speciale diner arrangementen aan vanaf 2 personen.

Werkwijze diner aan huis

Voorafgaand aan het diner brengen wij u wensen in kaart. Dit gaat veelal telefonisch. Wij kunnen met als uw wensen en voorkeuren rekening houden, als we het maar van te voren weten. Op de dag van het thuisdiner zijn wij altijd ruim op tijd aanwezig, dit om de laatste voorbereidingen te doen. De chef start dan alvast met koken in uw eigen keuken.

Als de gasten er eenmaal zijn starten wij met het serveren van het menu. Veelal serveren wij diners bestaande uit twee amuses gevolgd door vier, vijf of zes gangen. Is dit nog niet genoeg dan serveren wij u graag een extra gerecht zoals een spoom of een kaasplank. Wilt u een thuisdiner bij u thuis, neem gerust contact op.

 

Prijs p/p vanaf 42,50 (eenmalig catering kosten van 75,-)
Upgraden naar luxe producten is mogelijk zoals kreeft, kaviaar enz..
Voorkeuren of bijzonderheden is te bespreken.
Voor meer informatie stuur ons een mail naar: keuken@restaurant-bijels.nl