Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Visgerechten
( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )
Gegrilde gamba’s 27,50
Gegrilde gamba’s met chili en knoflook
|
|
Vis van de dag 24,50
Geserveerd met passende garnituur
|
Hoofdgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Steak bij Els 28,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
|
|
Mixed grill 26,00
Runderbiefstukjes, kippendij en varkenshaasje geserveerd met knoflooksaus
|
|
Gebakken kalfslever 21,00
Geserveerd met gebakken ui en spek
|
|
Reebiefstuk 26,00
Geserveerd met cranberrysaus
|
|
Varkenshaas gevuld met brie 22,00
Geserveerd met pepersaus
|
|
Wildstoofpotje 21,00
Stoverij van wildsoorten en diverse groenten
|
|
Kipsaté 21,50
Saté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, geserveerd met rijst
|
|
Rengdang 21,50
Traditionele Indonesische runderstoofpot, geserveerd met rijst
|
Vegetarische gerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
(* groenten curry word bijpassend met rijst geserveerd)
Groenten curry * 19,50
Diverse groenten/ currysaus/ rijst/ seroendeng
|
|
Groenten quiche 19,50
Traditionele quiche gevuld met groenten en brie geserveerd met balsamico siroop
|
|
Kaasfondue 19,50
Geserveerd met seizoen groenten en friet
|
In Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.