Hoofdgerechten


Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.

 

duurzaame vis

Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Visgerechten

( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )

 

 

Gegrilde gamba’s 27,50
Gegrilde gamba’s met chili en knoflook
Vis van de dag
Vraag om de vangst van de dag

Hoofdgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

 

Steak bij Els  29,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
Varkenshaas  23,00
Geserveerd met pepersaus
Schnitzel bij Els  22,00
Met ui, champignons, tomaat, spek en kaas
Kipsaté  22,00
Saté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, geserveerd met rijst
Rengdang  23,00
In kokosmelk gestoofd rundvlees met rijst
Babi Ketjap  22,00
Varkensvlees in ketjapsaus met rijst

Vegetarische gerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

 

Gado-Gado  17,00
Diverse groenten met gado-gado saus
Groenten quiche  20,00
Traditionele quiche gevuld met groenten en brie geserveerd met balsamico siroop

 

big green eggIn Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

 

 

 

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.