Hoofdgerechten


Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.

 

 

duurzaame visBrasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Visgerechten

( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )

Duurzame verse vis
Per dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant
Dagprijs
Vis panache 22,50
Diverse soorten vis

Hoofdgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

 

Surf en turf 24,75
Bavette/ gamba’s/ chimichurri
Varkenshaas 19,50
Appel calvadossaus
Wildstoofpot” 18,00
Diverse wild/ rode kool
Schnitzel “bij Els” 18,00
Spek/ champignons/ ui/ tomaat/ kaas
Wildzwijn filet 22,50
Zachte mosterdsaus
Reebout filet 24,50
Gebakken of gegrild/ cranberrysaus

Vegetarische gerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Paddenstoelen pakketje 18,50
Korstdeeg/ diverse groenten/ paddenstoelen
Groentecurry 18,50
Dagverse groenten/ rijst

 

big green eggIn Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

 

 

 

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.