Hoofdgerechten


Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.

 

De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken. Wilt u liever een 3- of 4 gangen menu en u geeft dit voortijdig aan bij u bestelling, dan kan dit voor een plezierige prijs van

 

duurzaame visBrasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Visgerechten

( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )

Duurzame verse vis
Per dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant
Dagprijs
Vis panache 22,50
Diverse soorten vis
Gamba’s 24,75
Knoflook/ paprika/ basilicum/ verse pasta

Hoofdgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

 

Steak “by Els” 22,75
Gegrild van de big green egg/ sjalotten jus
Rib roast 21,00
Honing tijm jus
Runderstoofpot 18,00
Op grootvaders wijze bereid
Spareribs 19,50
Op chefs wijze bereid/ aioli/ chilisaus
Rib eye 23,50
Met beurre cafe de paris
Kipsaté 17,95
Saté aan de spies met satésaus, seroendeng en kroepoek

Vegetarische gerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Groenten curry 18,50
Diverse groenten/ curry saus
Vegan burger 18,50
Pickle relish/ vegan broodje

 

big green eggIn Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

 

 

 

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.