Indonesisch Buffet


Onze chef staat garant voor culinaire kwaliteit van de bovenste plank. Het buffet is bereid volgens traditionele recepten en ingrediënten. Iets te vieren? Wij houden rekening met uw wensen en denken graag met u mee. Dit buffet is mogelijk vanaf: 20 personen.

 

Indonesisch buffet

Rina in Indonesische klederdracht

Voorgerechten

  • Goelle Gambing (Indonesische lamsbouillon)
  • Glasnoedels
  • Krokante uitjes
  • Vers gesneden prei
  • Seroendeng (gemalen pinda en kokos)
  • Kroepoek
  • Sambal Goreng en Sambal Badjak
  • Telor Masak Bali (Balinese eierensalade met ketjap)
  • Atjar (Frisse koolsalade)
  • Gado gado (rauwe groenten salade)
  • Gado gado saus (handgemalen pindasaus)

Hoofdgerechten

  • Nasi putih (witte rijst)
  • Nasi goreng (gebakken rijst)
  • Diverse wokgroenten in ketjap
  • Diverse wokgroenten in sambal goreng
  • Ayam smoor (gesmoorde kipfilet)
  • Daging rendang (in kokosmelk gestoofd rundvlees)
  • Babi ketjap (varkenshaas in ketjapsaus met steranijs en kruidnagel)
  • Udang asam manis (hele gamba’s in een zoetzure saus)
  • Peppes ikan (dagverse vis gestoomd in bananenblad met kurkurma)

 Nagerechten

  • Spekkoek (in laagjes gebakken cake)
  • Palmsuiker cupcakes
  • Gebakken banaan
  • Balinese vruchtencocktail volgens huisrecept