Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Voorgerechten
Broodplankje 9,00
Met verschillende variaties
|
|
Huisgerookte gevogeltefilet met meloen 12,00
Dun gesneden borstfilet van gans op een bedje van salade van rode uienchutney
|
|
Carpaccio van Drentsweide rund 13,50
Gebrande tuinbonen, truffel crème en Parmezaanse kaas
|
|
Gemarineerde gamba’s en warm gerookte zalm 14,50
Gamba’s gemarineerd in knoflookmayonaise en warm gerookte zalm
|
|
Bietencarpaccio met geitenkaas 11,00
Carpaccio van rode biet met salade en geitenkaas
|
Soepen
Tomatensoep 7,00
Pomodori tomaten, bosui
|
|
Mosterdsoep 7,00
Zwolse grove mosterd, bosui
|
|
Soto ajam 7,00
Traditionele Indonesische kippensoep
|
Kindermenu t/m 12 jaar
Kroket, frikadel, vissticks of kipnuggets 9,50
Deze gerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise
|
|
Kinderbiefstukje 13,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
|
|
Gebakken visfilet 13,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
|
|
Poffertjes 7,00
Stroop/ poedersuiker
|
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.